Hvis du arbejder meget bag skærmen og ved tastaturet hver dag, er det fornuftigt at være opmærksom på, hvilket tastatur du dagligt sidder og arbejder ved. Det kan forårsage skader i håndled og arm, hvis ikke du har det rette udstyr. I indlægget her kan du læse om tips til, hvordan du med få ændringer kan undgå skader i arm og håndled, når du sidder ved tastaturet.

Hvad kan du gøre for at undgå skader?

Lær tastaturgenvejene

Et rigtig godt tip til at undgå skader i dine hænder og arme er, at du lærer de forskellige tastaturgenveje at kende. Det mindsker belastningen i dit håndled, da du dermed ikke skal bruge musen til at klikke nær så mange gange som ellers.

Lad dine hænder slappe af mens du læser

Hvis du nogle gange i løbet af en dag skal sidde og læse en længere tekst igennem, er det en god ide at slippe tastaturet, mens du læser. Dermed sidder du ikke og spænder i arme og håndled, og begge dele får en tiltrængt pause. Sørg for at lade dine arme hænge ned langs siden, da du dermed også får slappet af i skuldrene.

Invester i et ergonomisk tastatur fra Logitech

Hvis du sidder og arbejder ved et helt almindeligt tastatur, bør du skifte til et mere ergonomisk af slagsen med det samme som bl.a. Logitech producerer.

Du skal investere i et ergonomisk tastatur, da det er designet til folk, der hyppigt sidder ved et tastatur. Udformningen er lavet med tanke på at mindske belastningen i muskler og led, hvilket netop er det, du har brug for og behov for, når du sidder mange og lange dage ved computeren.

Logitech tilbyder mange forskellige slags tastaturer, så der findes helt sikkert et, som imødekommer dine behov.