Category Archives: Helse Og Tøj

Bedre gang og løb med det rette udstyr

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Oplever du rygproblemer, knæproblemer eller det helt tredje? Eller er du måske bange for, at forskellige skader er på vej? Med det helt rette udstyr kan du undgå og forebygge skader – både når du løber, men også når du går. I denne artikel kan du få gode råd til valg af løbeudstyr, så du bedst muligt kan undgå skader ved løb og gang.

Løbesko, som passer til dig

Har du købt dine løbesko uden at have taget en løbetest? Så har du i realiteten ingen egentlig idé om, hvorvidt disse løbesko er de rigtige for dig. Hos mange sportsforretninger kan du få detaljeret vejledning til valg af din nye løbesko – og hos mange sportsforretninger foretager de sågar gerne en løbetest af dig. På denne måde kan professionelle medarbejdere vurderer, præcis hvilken sko der er bedst og mest komfortabel til dig. Hvis du herigennem får anbefalet den helt rigtige løbesko, vil denne ligeledes være skadesforebyggende, da den støtter dig de rigtige steder. Hvis du derimod allerede har en skade i knæet, foden, eller måske ryggen, er sagen en anden. Så vil det nemlig være en god idé at kontakte en fysioterapeut, som imod betaling både kan vejlede dig omkring køb af de rigtige løbesko, men som også kan varetage genoptræningen, så du kan komme af med din skade. Hvis din fysioterapeut anbefaler dig en løbesko, kan du med stor sandsynlighed købe den på nettet. Hos Intersport har de et bredt udvalg af løbesko, som er velegnet til mange forskellige løbestil. Find løbesko her.

Den rigtige påklædning

Når du er ude at trave eller løbe, er den rigtige påklædning ligeledes vigtig. Den rigtige påklædning er behagelig og kan ligeledes forebygge sygdomme – især i vinterhalvåret. Når du løber, sveder du meget, og derfor skal din påklædning altid være forholdsvis let. Hvis det er frostgrader kan du dog sagtens fryse, hvis du begiver dig ud på en løbetur med for let påklædning. Det gælder derfor altid om at finde en god balance, så du hverken får for meget eller for lidt tøj på. Her er en hovedregel, at du skal plusse den nuværende temperatur med 15 grader for at finde den såkaldte ”løbetemperatur”. Hvis termometeret siger -5 grader, skal du altså klæde dig på, som skulle du være inaktiv udenfor i 10 grader. Husk derfor at dække ørene, hænderne og halsen til, da disse ofte kan forblive kolde, når du løber i vintervejret.

Hvis du derimod skal trave, skal påklædningen være en anden. Let, men stadig varm og komfortabel. Køb en vindjakke, som kan holde dig varm, og køb et par handsker, som kan holde kulden ude. Alt efter aktivitetsniveauet kan du ligeledes tage et par behageligt vintertights på benene. På denne måde holder du kulden ude, så din travetur kan blive behagelig. Husk ligeledes at få dækket ørene til.

Med disse påklædningsråd kan du forhåbentligt holde dig sygdomsfri i vinterhalvåret. Og husk – vinteren er absolut ikke en undskyldning for ikke at dyrke motion og holde sig aktiv.

Det ultimative arbejdstøj til dig der arbejder i sundhedsplejen

 

Hvis du er en af de mange danskere der arbejder i sundhedssektoren, så ved du allerede alt til, at man ofte har lange arbejdsdage og at komforten i det tøj man har på, er af stor betydning for hvor meget energi man har i slutningen af dagen.

Det stereotype arbejdstøj til folk der arbejder i sundhedssektoren bliver ofte klassificeret som sterilt, kedeligt og hvid i hvid. Men tiderne er nu heldigvis skiftet, og man kan i dag købe flotte, farverige sæt til sin arbejds-garderobe.

 

Komfortabelt og stilet

Kombinationen af godt undertøj og støttestrømper, afsluttet med en kittel er det perfekte arbejdstøj, til en der arbejder i sundhedsplejen. Der er dog begyndt at komme flere flotte farver og designs på meget af arbejdstøjet, og det er nu muligt at vise sin egen personlighed med flotte kombinationer af arbejdstøj i forskellige farver.

Glade farver der er mixet og matcher med hinanden, er ikke kun med til at skabe glæde blandt dine kolleger, men gør også patienterne mere trygge i omgivelser der nogen gange, kan gøre en lidt utryg.

 

Hvor kan man købe arbejdstøj til rimelige priser?

De fleste køber i dag deres arbejdstøj på nettet og Color4Care er en netbutik med et kæmpe udvalg af arbejdstøj, i mange flotte farver og gode materialer. Arbejdstøjet fra Color4Care er til priser, der er til at betale.

Så forkæl dig selv med komfortabelt arbejdstøj i god kvalitet, til den travle hverdag og spred glæde, mens du viser din personlige stil.

Slidgigt kan behandles med glucosamin

 

Slidgigt er en meget udbredt lidelse i Danmark samt mange andre lande, og slidgigt kan ikke mirakuløst kureres, men det er muligt med produktet glucosamin at lindre en stor del af de smerter og gener, som kommer af slidgigt. Slidgigt kommer til de fleste med alderen, hvor over halvdelen af den ældre del af befolkningen kan mærke slidgigt i ét eller flere af deres led.

Read More →

Undgå snue med det rigtige regntøj

I år har vinteren indtil videre ikke rigtig været kold, men den har været meget fugtig. Skal man undgå sygdom såsom forkølelse og snue er det derfor en rigtig god ide at huske at iklæde sig noget kvalitets regntøj. Det er vigtigt at det er af god kvalitet for ellers får du sikkert ikke brugt dit regntøj. Hvem kender ikke fornemmelsen af at hætten der er løs, og det blæser koldt ind ad nakken. Hvis du er ude i længere end 10 minutter i regnvejr, så er regnens dråber allerede begyndt at trænge ind under dit regntøj.Jeg har fundet et sted, der opfylder to vigtige kriterier for mig, når jeg skal have nyt regntøj: Kvalitet og udseende. Fx kan jeg rigtig godt lide Helly Hansen.

Read More →