Undgå snue med det rigtige regntøj

I år har vinteren indtil videre ikke rigtig været kold, men den har været meget fugtig. Skal man undgå sygdom såsom forkølelse og snue er det derfor en rigtig god ide at huske at iklæde sig noget kvalitets regntøj. Det er vigtigt at det er af god kvalitet for ellers får du sikkert ikke brugt dit regntøj. Hvem kender ikke fornemmelsen af at hætten der er løs, og det blæser koldt ind ad nakken. Hvis du er ude i længere end 10 minutter i regnvejr, så er regnens dråber allerede begyndt at trænge ind under dit regntøj.Jeg har fundet et sted, der opfylder to vigtige kriterier for mig, når jeg skal have nyt regntøj: Kvalitet og udseende. Fx kan jeg rigtig godt lide Helly Hansen.

 

Dette kendetegner der gode regntøj

Som jeg skrev tidligere kvalitet og et cool sæt er vigtigt. Men også prisen er afgørende. Desuden vil jeg gerne have at materialerne er nøje udvalgt. Jeg køber ikke regntøj lavet af giftige materialer og dårligt åndbart tekstil. Når jeg har regntøjet på, skal jeg kunne bevæge mig frit og ikke få det for varmt. Det er vigtigt det ikke udløser ubehagelige lugte fra tekstiler. Det skal med andre ord være en behagelig og rar følelse at være regntøj. Det skal selvfølgelig også være funktionelt, nemt at vaske og nemt at have med sig i tasken.

Det gode regntøj har desuden en præcis vaskeanvisning eller henvisninger til imprægnering eller pleje på anden vis. Når jeg køber regntøj plejer jeg at købe imprægnering med, medmindre materialet er lavet således at det ingen imprægnering behøver. Jeg har altid to sæt regntøj et til cyklen og et til almindeligt brug. Men skal jeg anbefale dig et sæt, må det være det todelte sæt, der består af en regnjakke og bukser.

Det har snøre og elastik i livet og det er i lyse farver. Mit favorit regntøj er den lyse regnjakke fra Helly Hansen. Jeg har haft min egen jakke i mange år, men hvis du er på udkig efter en så kan den købes hos billigsport24.dk. Selvom man ikke behøver at se cool ud, når det regner så hjælper det at have en cool regnjakke da mna så ikke så let “glemmer” at tage den på.Fortsat god vinter og god jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation