Om Dansk Sundhed

Hej og velkommen til Dansk Sundhed.

De sidste mange år har jeg forsøgt at gøre mit liv så sundt som overhoved muligt. Jeg har brugt meget af min fritid på at læse om alt hvad der har med folkesundhed, helse, alternative behandlinger og dyre-velfærd at gøre. Det er grundet min hobby og interesse for sundhed at jeg nu langt om længe har valgt at kaste mig ud i et forsøg med at køre min egen blog. eg undskylder meget hvis bloggen til tider kan virke en smule rodet eller uorganiseret, men det skyldes at jeg er lidt ny inden for alt hvad der har med hjemmeside og blog administration at gøre.

 

Hvad kan du forvente at finde på siden

Her på min blog kan du forvente at finde masser af anmeldelser af alternative behandlinger, traditionelle behandlinger. Du kan også finde gode tips og tricks til rygestop, slankekure, sunde ferier og tips til hvordan du sikrer at dine kæledyr forbliver sunde og raske. Kort og godt interessere du dig for sundhed og helse så tilføj dansksundhed.dk til dine bogmærker! Husk også at sætte bogmærke ved sundhedsstyrelsens hjemmeside. Den er knaldgod!