Nu er sundhed jo ikke kun sund mad, men en hel sund krop. Det betyder at du kan spise nok så sundt, men hvis du ikke får bevæget dig nok i hverdagen eller hvis du ikke trives på dit arbejde, så er din krop ikke helt sund. Sundhed er en skøn blanding på trivsel og velvære, sund mad og daglig motion. Og med daglig motion mener jeg hverken triatlon eller 2 timer i fitness-centeret.  De fleste af os lever i et højt tempo fra vi vågner til vi går i seng. Og det kan næsten være umuligt at presse nogen som helst form for motion ind. Men prøv at tænke alternativt det hjælper ofte!

Lette måder at forbedre form og velvære på

Her kommer lige et par tips som har virket rigtig godt for mig.

1) Stå af et stop før med toget, så tvinger du dig selv til at komme ud og få rørt stylterne. Nogen gange passer det også med at billetten så bliver en smule billigere og så er det jo bare dobbelt godt.

2) Hvis du har en hun eller kat kan du forsøge at finde en ny rute at gå hver dag. På den måde får du set en masse nye steder og samtidig får du frisk luft og motion. Legetøj til hunde kan også være nyttigt, et godt sted at finde inspiration er hos Olivers.

3) Tag trapperne når det kan lade sig gøre. Når du er med børnene på legeplads, så gyng med dem, vip på vippen og leg fangeleg. Lad være med bare at sidde og hænge. Bevæg dig så meget som muligt så vil du også opleve at din koncentration bliver forøget.

Mulighederne for let og problemfrit at forbedre helse og form er der, vi skal bare få øje på dem. Hvis du læser engelsk kan du også finde mere inspiration her.