Slidgigt kan behandles med glucosamin

 

Slidgigt er en meget udbredt lidelse i Danmark samt mange andre lande, og slidgigt kan ikke mirakuløst kureres, men det er muligt med produktet glucosamin at lindre en stor del af de smerter og gener, som kommer af slidgigt. Slidgigt kommer til de fleste med alderen, hvor over halvdelen af den ældre del af befolkningen kan mærke slidgigt i ét eller flere af deres led.

Slidgigt rammer især nakke-, ryg-, hånd-, fod-, hofte- eller knæled, hvor ledbrusken er helt eller delvist nedslidt. Derved opnår man kroniske smerter i sine led, hvilket er et stort samfundsproblem. Det er muligt at opnå gode behandlingsresultater mod slidgigt samt leddegigt med behandlingsformen guldimplantation. Dette minder lidt om akupunktur, idet man indopererer små guldstykker omkring de syge led ved at anvende kanyler til behandlingen. Behandlingsmetoden er ret ny, og derfor ved lægebranchen ikke præcist, hvorfor og hvordan behandlingen virker, og der er dog også en del sideeffekter ved behandlingen, samt virkningen ikke holder evigt. Men hvad kan man ellers gøre?

Glucosamin kan være løsningen på slidgigt

Hvis man lider af mange gigtsmerter, så er man ofte ligeglad med, hvad man skal gøre for at opnå smertelindring, og derfor besøger mange i dag specialbutikker eller webshops som Med24.dk, hvor man kan finde et stort udvalg af produktet glucosamin, som har vist sig at være effektivt til at lindre smerterne fra slidgigt. Stoffet glucosamin indgår nemlig naturligt i ledbrusk som glycosaminoglykaner, og det er nemt at spise en tablet dagligt af glucosamin, således man derved kan leve en hverdag uden for mange smerter. Man kan købe glucosamin i håndkøb flere steder, så man har ikke brug for en recept fra lægen. Det største udvalg af glucosamin finder man nok på en webshop, som har det bredeste udvalg på hylderne, og her vil man oftest også kunne opnå den bedst mulige pris.

Find det største udvalg af glucosamin på nettet

Shoppen Med24.dk er specialister i mange former for håndkøbsmedicin til slidgigt, og de har flere typer af glucosamin at vælge imellem. Et af de bedste og billigste produkter er glucosamin copyfarm, men man ser blandt udvalget, at glucosamin priser kan variere en del. Det vigtigste er dog, at produktet indeholder glucosamine eller glucosamin sulfat. Da glucosamin udvindes fra skaldyr, så må man altså ikke være overfølsom overfor disse, og der er bivirkninger med både træthed, kvalme, fordøjelsesbesvær, mavesmerter, diarré, forstoppelse, hovedpine, hudkløe samt rødme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation