Hvor sundt er Nupo egentligt?

De fleste danskere har nok hørt navnet Nupo, idet man har kunnet købe dette populære danskfremstillede slankepulver i omkring 30 år, så efterhånden har mange danskere taget pænt imod produktet, som eftersigende skal kunne hjælpe med at holde den slanke linje. Men det kunne være rart at vide præcist om Nupo nu er så godt, som de selv hævder, for umiddelbart lyder det jo til at være et mirakelprodukt som kan få alle til at tabe sig. Erfaringerne viser bare, at mange starter slankekure op og prøver alverdens metoder til at tabe sig, og mange tager de kilo på igen, som de lige har tabt. Ved at læse varedeklarationen på Nupos produkter, så kommer man frem til, at der jo blot er tale om et kaloriefattigt men meget proteinrigt måltid, som tager den lille sult.

Hvordan bør man leve sundt med Nupo?

Bruger man Nupo på den rette måde, så vil man faktisk kunne tabe nogle kilo, idet man jo det meste af dagen vil føle en mæthedsfornemmelse, idet man har fået et stort energitilskud med masser af næring i forbindelse med de drinks eller shakes, man har lavet i løbet af dagen. Der er 211 Kcal i et måltid Nupo, så det er rigeligt 6 portioner dagligt til at opretholde livet, men det bliver nok for ensformigt at leve udelukkende af Nupo, så de anbefaler selv, at man kun bruger det som et supplement i en slankekur, idet en effektiv slankekur kunne sammensættes ud fra dette eksempel på en daglig kostplan:

Morgen: 1 Nupo-færdigdrik (211 Kcal)
Formiddag: 1 banan, 1 æble og 35 g mandler (336 Kcal)
Frokost: 1 Nupo-bar (228 Kcal)
Eftermiddag: 1 Nupo-snackbar (99 Kcal)
Aftensmad: F.eks. kylling m. sauterede grøntsager og ris (512 Kcal)
Aften-snack: Knækbrød m. ost eller magert kødpålæg (133 Kcal)

Dermed er man oppe på omkring 1.500 Kcal/dag, hvilket er rigeligt af energi til hele dagen.

Varianter af kostplanen

Man kan naturligvis variere slankekuren, så man ikke får det samme hver eneste dag, og netop Nupo kan også prale med at have en del varianter, således man ikke skal have samme smagsoplevelse ved hvert måltid. Man kan nemlig købe Nupo med smag af både jordbær, chokolade, mokka, blåbær, karamel samt også kylling, og især kan man finde det bredeste udvalg online, idet man her har både mindre samt større portioner at vælge imellem. Et af de steder med det bredeste udvalg af Nupo produkter er hos Med24.dk, som er eksperter i produkter til helsebranchen. En af de største fordele ved at blive slank med Nupo er nok, at det netop henvender sig til de fortravlede danskere, som ikke altid har tiden til at tilberede de sunde mellemmåltider, når sulten trænger sig på. Så er det nemt og praktisk i dagligdagen blot at blande en shake eller spise en energibar som et lille mellemmåltid.

Billede: theglobalpanorama

Skriv en kommentar

Post Navigation