Derfor skal du prioritere at spise din frokost

Frokost er et vigtigt måltid for alle. Det giver energi og næringsstoffer for at holde kroppen og hjernen i gang gennem eftermiddagen. Kostundersøgelser har vist, at de fleste mennesker skal nedskære deres indtag af mættet fedt, salt og sukker og øge deres forbrug af kostfibre, frugter, grøntsager og olieholdige fisk. Hvis du gerne vil hjælpe dine medarbejdere med at gøre det, så kunne Jespers Torvekøkken frokostordning København være en rigtig god mulighed.

Hvad sker der, hvis du springer frokosten over?

Nogle mennesker tror, ​​at de kan klare sig igennem dagen uden frokost, men der er nogle problemer, der opstår, hvis man vælger den model. Springer man sin frokost over, kan det føre til intense følelser af sult, især hvis morgenmaden ikke var tilstrækkelig. Din krop har udviklet sig til overlevelse, og hvis du går for længe uden at spise, begynder du at blive meget sulten, og alt du kan tænke på er mad og dit næste måltid. Dette fører til forringelse af din ydeevne på arbejdspladsen.

Hjernens eksklusive brændstof, glukose, bliver kompromitteret inden for fire til seks timer, hvis du ikke har spist. Det skyldes, at glukosen, der opbevares i leveren som glykogen, løber ud i løbet af denne tidsperiode. Når blodsukkeret dykker for lavt, omdanner leveren glykogen til glukose og frigiver den i blodet. Men hvis dets glykogen er udtømt, vil kroppen omdanne det til mindre effektive brændstofmetoder.

Hvis du går for længe uden at spise, vil du sandsynligvis spise for meget ved næste lejlighed. Springer du din frokost over, vil derfor sandsynligvis indhente dig og kan gøre det sværere for dig at regulere din spisning og vægt på den lange bane.

Frokostordning København

Nøglen til en nærende frokost er mangfoldighed og at få den rette balance mellem fødevarer for at give dig de næringsstoffer, du har brug for. Vores daglige indtag af kalorier og næringsstoffer er splittet over måltiderne og mellemmåltiderne vi spiser hele dagen. En måde at sprede kalorieindtag over dagen er at forbruge 20% af det samlede kalorieindtag til morgenmad, 30% til frokost, 30% til middag og 20% ​​til snacks. Vælger i en frokostordning fra Jespers Torvekøkken til jeres arbejdsplads, så vil der både være mulighed for at følge denne fordeling, samtidig med at du vil få stillet en sund og lækker frokost til rådighed.

Skriv en kommentar

Post Navigation