Ærlig og herlig mad? Hvad vil det egentlig sige, og hvad er en ærlig og herlig julebuffet? Det har været Jespers Torvekøkkens motto og mission fra starten af, da de startede deres catering service op at lave ærlig og herlig mad. For dem vil det sig, at lave mad fra bunden af med årstidens friske råvarer, hvilket også betyder, at de bruger så mange så mulige danske råvarer for en mere bæredygtig madlavning, der samtidig støtter det danske landbrug. Derudover kan det også om transparent mad, hvilket betyder, at maden både skal være gennemskuelig for medarbejdere og kunder, således at de ved og nemt kan finde ud af, hvad maden indeholder.

Det er sådanset grundreglerne, der går igen i deres ærlige og herlige madlavning og ikke mindst de lækre julebuffeter, der leveres ud af huset til alle former for selskaber. Er du nysgerrig på konceptet, og kunne du tænke at prøve en luksus julebuffet, kan du bestille den gennem Jespers Torvekøkken.

Kvalitet er i højsæde

Det siger næsten sig selv, at ærlig og herlig mad, går hånd i hånd med kvalitet. Jespers Torvekøkken har nogle meget klare retningslinjer de følger i deres madlavning. Det handler blandt andet om, hvilke råvarer der anvendes og ikke anvendes samt mængden af de forskellige råvarer. De serverer altså ikke nogen former for færdigkøbte retter eller mad, hvor indhold af farvestoffer, sukker og tilsætningsstoffer ikke er til at redegøre for.

Derudover Jespers Torvekøkken også stor fortaler for at nedbringe madspild, hvilket også er med til at højne kvaliteten om ikke andet af selve princippet i deres catering service.

Vælg kvalitet frem for kvantitet

Mange kan sikkert godt få en lignende julefrokost hos andre catering services, hvis man udelukkende ser på retterne. Man kan sikkert også få det billigere, men er det virkelig det man vil prioritere ved en højtid, der kun foregår en gang om året? Vælg hellere kvalitet fremfor for kvantitet og server lækker, udsøgt mad for dine gæster, der formentlig vil snakke om det i lang tid.