Forkæl dig selv med naturlige hudplejeprodukter

Det viser sig, skønhed er mere end skin deep: Den gennemsnitlige person gnider, skrubber, smører og sprayer op til 10 forskellige hudplejeprodukter på deres hud hver dag, og da vores hud virker mere som en svamp end en barriere, absorberer vi de næsten 130 kemikalier, vi jævnligt udsætter os for.

Kosmetik virksomheder fastholder, at disse kemikalier er sikre, og mange af dem er – i små mængder i det mindste. Men taget i betragtning, at den gennemsnitlige kvinde går med makeup hver dag, og du begynder at forstå, hvordan en lille dub her og en hurtig spray der begynder at løbe op.

Faktum er, at ingen rigtig ved, hvordan visse kemikalier påvirker os over tid, eller hvordan de reagerer i vores kroppe i kombination med hinanden. Andre kemikalier har kendte farer: Phthalater, for eksempel, som ofte findes i kunstige duftstoffer, er en klasse af hormon stoffer der kan være knyttet til fosterskader, sæd skader, infertilitet, og feminisering af drengebørn, for eksempel.

Der findes imidlertid et hav af hudplejeprodukter på markedet (find de bedste rabatkoder til dem her), hvorfor det godt kan være svært at se igennem de gode og mindre gode for at finde frem til de bedste og mest naturlige hudplejeprodukter. Men uanset hvad vil det altid være bedst for din hud at med de naturlige produkter, især hvis du har en særligt sensitiv hud, der let kan slå ud, hvis produktet indeholder for mange kemikalier.

 

 

Naturlig hudpleje der fremmer kollagen niveauet

Swiss Clinic er en virksomhed lokaliseret i Schweiz, der har fokus på at udvikle højteknologiske skønhedsprodukter og behandlinger med aktive og naturlige ingredienser. Så ved bruge af dette brand er du garanteret en sikker og naturlige hudpleje, der uden tvivl vil give bemærkelsesværdige resultater i længden.

Hudplejeprodukterne fra Swiss Clinic stimulerer kollagen niveauet, hvilket betyder at rynker reduceres, huden bliver blødere og blodcirkulationen stimuleres. Derudover forbedres hudens elasticitet og porerne reduceres.

Swiss Clinic er desuden bevidste om, at det i høj grad er vores moderne livsstil med præfabrikeret mad, rygning, forurening og andre usunde vaner samt stress, der i høj grad påvirker vores krop og hud. Det er derfor noget de har særligt fokus på i udviklingen af deres produkter med unikke og udvalgte ingredienser i serum og cremer.

Så hvis du vil forkæle dig selv og din hud med naturlige hudplejeprodukter kunne Swiss Clinic være et rigtig godt valg, netop fordi de benytter naturlige ingredienser samt ingredienser der har fokus på at helbrede dig indefra og ud således, at du både bliver sundere og får en flottere hud.

 

Køb hudplejeprodukter med rabat

Med brug af en rabatkode kan du desuden være så heldig at få de naturlige hudplejeprodukter til en rigtig fordelagtig pris, når du bestiller dem gennem deres hjemmeside, der desuden er nem og overskuelige at betjene.

Skriv en kommentar

Post Navigation