En reception er som regel en begivenhed, hvor man fejrer en bedrift eller velkommer nogen hjem fra en længere rejse eller lignende. Der er derfor ofte mange mennesker inviterede til denne type event, herunder venner, familie, kollegaer og studiekammerater. Derfor foregår det oftest som et åbent-hus event og et stående event, hvor man serverer forskellige småretter eller fingermad.

Ikke desto mindre kan det være rimelig overvældende at skulle lave med til så mange mennesker, selvom det ’bare’ er fingermad og nips ting.

Det kræver altid mere af en, når man skal lave mad til mange mennesker. Så hvis du gerne vil slippe besværet, kan du få lækker receptionsmad udefra, hvilket i de fleste tilfælde vil være at foretrække.

Få mere tid til gæsterne med receptionsmad

Ved at bestille receptionsmaden udefra får du også mere tid og overskud til dine gæster, da du ikke skal stå i køkkenet. Så det er helt bestemt en god investering, der vil være alle pengene værd.

Hos Jespers Torvekøkken kan du vælge imellem Fingerfood og sandwiches til din reception – begge dele noget, der vil falde i de fleste gæsters smag.

Vælger du Fingerfood kan du vælge fire, seks eller otte retter per gæst mellem en lang række forskellige retter. Du kan for eksempel få små toasts, rejer på spyd, hot wings, indbagt hellefisk, sojamarineret kyllingebryst, foie gras, kalv i tun med kapers, bresaola, lammefrikadeller, grøntsags stænger, jordbær dyppet i mørk chokolade, fransk emmentaler og meget mere. Mulighederne er mange og du kan mikse dem på kryds og tværs for en varieret og lækker receptionsmenu.

Vælger du sandwiches kan du vælge imellem en klassisk engelsk sandwich med emmentaler, dansk sandwich med røget laks, klassisk club sandwich med kylling og bacon, sandwich med stegt chorizo eller italiensk salami samt vegetar sandwich med hummus. Der er altså noget for enhver smag, og det anbefales at du vælger et par forskellige for at der er et lille udvalg og noget for alle gæsterne.

Sådan bestiller du receptionsmad

På Jespers Torvekøkkens hjemmeside kan du læse meget mere om de forskellige muligheder for receptionsmad samt bestille din mad. Du kan også ringe og bestille din mad, hvis du har nogle særlige ønsker eller har brug for mere information, inden du bestiller. Maden vil efterfølgende blive leveret direkte til den angivne destination, hvorfor det ikke kan blive meget nemmere.

Vælger du Jespers Torvekøkken er du desuden garanteret receptionsmad af høj kvalitet med et sundt og bæredygtigt udgangspunkt, der altid udnytter årstidens råvarer for friskere og mere bæredygtig mad.

Hos Jespers Torvekøkken kan du også bestille telte, stole, borde, tjenere og lignende, hvis du skulle få brug for det til din reception. Det er en nem måde at holde planlægningen af festen samlet på og dermed også spare tid og energi på planlægningen.