Kokkens foretrukne kniv
De japanske MAC knive er mange kokkes foretrukne kniv grundet dens vedvarende skarphed og enkle design, hvilket er to faktorer der er temmelig essentielle, når professionelle kokke udvælger deres knive. Skarpheden er vigtig for, at maden bliver tilberedt ordentligt, men også for at undgå ulykker, da sløve knive har det med at smutte. Det enkle design er også en rigtig god kvalitet, da der dermed er lagt fokus på knivens kvalitet og funktion fremfor et fancy design. Det enkle design er altså et udtryk for kvalitet, da man netop har valgt at lægge fokus på dette fremfor det æstetiske design. MAC knivene er dog ganske fine trods det enkle look.
Billige kvalitetsknive
En anden årsag til MAC knivenes udprægede popularitet, er de overkommelige priser. Knivene forhandles nemlig til meget fordelagtige priser, hvis man sammenligner dem med kvaliteten. Man får altså meget kniv for få penge, i og med MAC knivene også har en lang holdbarhed, hvis man ellers behandler dem hensigtsmæssigt.
MAC Chef Gyoto kniven er desuden blevet kåret til den bedste kokkekniv af forbrugerrådet TÆNK, hvilket også siger en hel del om knivseriens kvalitet.
Så hvis du ved, at du er interesseret i japanske knive, der også har ryg for at være god kvalitet med lang holdbarhed, kunne MAC knivserien, være et godt sted at starte med at afprøve japanske knive.
JP Knive forhandler både MAC kokkeknive, men også mange andre japanske knive, herunder Santoku kniven, der er en rigtig god all-round kniv som særligt kvinder er glade for.
Du kan læse meget mere om knivene på deres hjemmeside, hvor du også kan købe dem direkte fra.