Har du nogensinde været til fest, hvor der ikke var sjove indslag med? Det har jeg, kan jeg fortælle, og det var ikke noget, der var særlig spændende. Tiden gik langsomt frem, og der gik ikke længe imellem, at man kiggede på uret. Der skal altså gerne være festlige indslag med, når man afholder en fest, og det bliver kun bedre, hvis man formår at afholde indslag, hvor gæsterne får lov at komme op fra stolene og måske får sig bevæget en smule.

Lav indslag der giver sved på panden

Der er ingen, der siger at man til en fødselsdagsfest, et bryllup eller en julefrokost udelukkende skal holde sig til kun et enkelt sjovt indslag. Det er lige før, at man kan benytte sig af den tommelfingerregel der hedder, at jo flere indslag jo bedre.

På den måde undgår man, at nogen af gæsterne kommer til at sidde i samme situation, som beskrevet ovenover – og det er den værste situation, man kan putte sine gæster i. Tiden skal gerne flyve afsted, og det skal gerne være sådan, at når festen først er forbi, så trækker man ærmet til side og kigger en ekstra gang på sit ur, mens man tænker: det var lige godt pokkers – hvor blev den tid dog af?

Skift derfor gerne mellem indslag, hvor gæsterne får lov at sidde på deres pladser, og indslag hvor gæsterne skal få sig rørt. Hvis du vil have nogle ideer til dette så kan de findes ved at klikke her. Siden specialiserer sig i sjove selskabslege og lignende til fest og den slags.

En ide til et sjovt indslag med gang

En hurtig ide kommer her: fortæl de kvindelige deltagere, at de skal tage deres venstre sko af. Nu blandes disse i en pose og nu skal alle mænd trække en sko. Nu skal mændene finde den kvinde, hvis sko man har taget. Når man har fundet hende, må man sætte sig til bords. Det sidste par der ikke formår at finde hinanden, har tabt spillet.