I firmaer over hele landet sidder der formentlig mange i det sekund du læser dette, og holder pause. Frokostpause er en vigtig del af arbejdskulturen i Danmark – for ikke at sige over hele verden. Forskellige kulturer holder pauser på forskellige måder, og hvis man gerne vil sikre sig, at man får mest muligt ud af sin frokostpauser, så er der flere ting, man kan begynde at tænke over. Men lad os først kigge lidt på selve det at holde frokostpausen, for hvorfor gør vi det egentlig?

Lad batterierne op igen!

En frokostpause kan øge produktivteten betragteligt, når vi skal til at arbejde igen. De fleste af os kender det sikkert; når man lige har siddet og arbejdet godt og grundigt igennem på et projekt eller lignende, kan det være noget af det mest befriende at få holdt en frokostpause. Nogle vælger at bruge deres frokostpause til at få snakket med kollegaerne, mens andre vælger at bruge det på noget lidt sjovere som eksempelvis at lægge en 7 kabale.

Hvis man vælger sidstenævnte, så kan man gøre det på 7kabalespil.dk, som er en af landets førende sider for netop denne kabale. Hvis man ikke har i sinde at gøre noget af overstående, så kan man selvfølgelig også bare smøre en madpakke hjemmefra, og så se på mens man sidder med sine kollegaer og spiser i pausen.

Hvordan får man mest ud af pausen?

For at få det meste ud af din pause, er det vigtigt, at du laver noget, som ikke har noget med jobbet at gøre. For indholdet af din pause er nødvendigvis ikke afgørende for, om du får slappet af – så længe du bare laver noget, du godt kan lide; uanset om det er en kabale eller at læse nyheder. Det er vigtigt, da det giver dig mere energi til sidste del af arbejdsdagen.