Hold din krop sund hele året rundt

 

Sundhed er meget mere end blot træning og sund kost. Det gælder nemlig også om at holde kroppen velplejet, både i form af tandhygiejne og vitaminbalance i kroppen – kan du kalde din krop for sund. Det er desværre bare nogle af de ting, som vi danskere ofte glemmer eller udskyder, fordi det kan virke som en dyr byrde i en allerede dyr hverdag – specielt, hvis man er studerende. Men en tur til tandlægen, eller lægen for den sags skyld, er dog utrolig vigtig, og derfor har vi samlet et par enkle tips til at vælge den rette tandlæge i denne artikel.

Slidgigt?

Mange danskere oplever i en tidlig alder at få slidgigt. Og det skal der naturligvis gøres noget ved! Netop her kommer glucosamin ind i billedet, som er en type medicin, der lindrer smerter i leddene i kroppen. Det er en fuldkommen uundværlig type medicin, som mange gigtpatienter ikke kan undvære. Hvis du lider af slidgigt eller har mistanke om, at du gør, bør du altid sikre dig, at du får den rette medicin. Find glucosamin her, eller besøg din læge.

Vælg den rette tandlæge

For at holde din krop sund, er det utroligt vigtigt, at du ikke glemmer de årlige ture til tandlægen. Mange danskere vælger tandlægebesøget fra, i frygt for at det bliver dyrt og smertefuldt. Sandheden er bare, at det kun bliver dyrere, jo længere du venter, for hvis du husker at besøge din tandlæge regelmæssigt, kan han eller hun nå at opdage, hvis der er noget galt og tage det i opløbet.

Men hvordan vælger du den rette tandlæge, hvis du ikke allerede har en? Først og fremmest skal du altid vælge en tandlæge, der ligger forholdsvis tæt på, hvor du bor. Så er chancen for, at du kommer afsted nemlig meget større. Find en tandlæge på Østerbro, hvis du bor i netop dette område – det er uden tvivl vores bedste tip!

Dernæst skal du vælge en tandlæge, der matcher dit budget og den måde, hvorpå du helst vil betale. Det er nemlig ikke alle tandlæger, der tilbyder, at du kan afbetale din regning over tid. Noget som kan være utroligt hjælpsomt for mange, særligt hvis man er studerende og budgettet ikke er synderligt stort.

Husk vitaminerne

Du kan med god grund også huske at tage kosttilskud, særligt i de kolde vintermåneder, hvor solen sjældent viser sig. Det er særligt D-vitamin og B-vitamin, danskerne mangler, og de kan være med til at booste energiniveauet og forebygge vinterdepression, som rigtig mange danskere døjer med. Der er altså mange gode grunde til at købe lidt ekstra vitaminer at putte i kroppen, da det på alle måder vil få din krop til at være sundere – både fysisk som mentalt.

Husk, sundhed er ikke kun lig sund kost og motion. Man skal i høj grad også huske, at særligt tandpleje er lig sundhed. Og husk også den rette medicin- og vitaminmængde, så du konstant kan holde humøret oppe og ikke døje med eksempelvis slidgigt.

Skriv en kommentar

Post Navigation