Hvad er en god madoplevelse, og er det overhovedet muligt at tilfredsstille alle medarbejderes madønsker? Man går aldrig helt galt i byen med buffet, når forskellige virksomheder deltager i konferencer. Der er ingen regler for, hvad en buffet skal indeholde, så længe medarbejderne går derfra med en madoplevelse i hus!


En morgenbuffet der gør underværker

Maven er ved at vågne, og begynder efterhånden at give lyd fra sig. En lækker og energifuld morgenmad er altid en god start på dagen, og giver en god tilgang på en lang arbejdsdag med en masse møder på skemaet. Selvom en morgenbuffet ofte består af simple madvarer, kan det sagtens være mættende, og en god madoplevelse. En menu kan bestå af:

  • Grovboller
  • Økologisk rugbrød og knækbrød
  • Smør
  • Skæreost
  • Marmelade
  • Kogte æg
  • Skyr og mysli
  • Frisk frugt: vandmelon, vindruer eller jordbær

 

Frokostbuffet holder hjernen kørende

Halvdelen af dagen er gået, og energiniveauet er efterhånden dalet, og det kræver uden tvivl en omgang mad for at holde hjernen kørende. Frokostbuffeten skal være mættende, men ikke for tung, da der om nogle timer skal være plads til aftensmaden. En buffet kan være en madoplevelse i sig selv, da muligheden for at vælge eller fravælge gør, at man sammensætter en ret efter egne ønsker. En enkel og sund buffet, der giver et energiboost til resten af konferencedagen, kan bestå af:

  • Vælg mellem laks eller kylling
  • Salatbar: Avokado-, Gedeost-, hvidkåls- eller bønnesalat.
  • Tilbehør: dressing, grovbrød og smør
  • Frisk frugt: banan, æble eller pære

Buffeter må aldrig sammenlignes med tungt, sovset og friturestegt mad, da det til hver en tid kan byde på energidrevende og mættende retter, der kan tilfredsstille den mest kræsne medarbejder til konferencen! Hvis turen går til en konference i København, vil man med åben tilgang til buffeten opnå madoplevelser ud over det sædvanlige!