Category Archives: Madvarer

Derfor vil det gavne din arbejdsplads at have en frokostordning

 

Virksomheder er ved at ændre, hvordan deres ansatte spiser frokost ved at tilbyde gratis frokostordning på arbejdspladsen. Men hvorfor vælger arbejdsgiverne at bruge virksomhedens penge på denne ekstra frynsegode? Der er en masse for arbejdsgiveren at vinde ved dette, hvilket du kan læse mere om nedenfor, hvis du vil prøve at overbevise din arbejdsgiver om fordelene ved en virksomhedsbetalt frokostordning.

5 fordele ved gratis frokostordning på arbejdspladsen

  1. Øget medarbejdermoral
    En betalt frokostordning på arbejdspladsen skulle efter sigende give en højere samlet medarbejdertilfredshed. Og når medarbejderne er glade, stiger deres produktivitets niveau, hvilket i den grad gavner virksomheden. Desuden kan gratis frokoster være en afgørende faktor, når konkurrencen om en bestemt type medarbejder er hård, så den ekstra frynsegode kan ikke skade.
  2. Stærkere forbindelser mellem medarbejderne
    Når medarbejdere fra forskellige afdelinger sidder samme sted og spiser hver dag, hjælper det dem med at danne stærkere, mere positive forbindelser med hinanden. Interaktion med andre medarbejdere og med ledelsen er lettere at komme med i denne sammenhæng, og måltiderne fører til samtaler mellem kolleger, der ellers ikke ville interagere. Dette koncerninterne netværk kan bidrage til at fremme kreativitet og kan føre til positive resultater for organisationen.
  3. Øget produktivitet
    Som nævnt ovenfor, en lykkelig arbejdstager er mere produktiv, men gratis frokostordninger kan have en mere direkte indvirkning på medarbejdernes produktivitet. I stedet for at forlade arbejdet og bruge tid på at vente i kø på take-away, kan dine medarbejdere snakke om forretninger med deres kollegaer over et afslappet, sundt måltid. Mange undersøgelser viser, at det at spise sundere fødevarer fører til mere aktivitet og koncentration, når arbejdstagere er ved deres skriveborde.
  4. Sundere arbejdskraft
    Når dine medarbejdere er sunde, koster de deres arbejdsgiver mindre. De vil have færre sygedage, højere produktivitet og lavere sygesikringsomkostninger. Det betyder, når du giver sunde måltider kan det være en win-win situation for dig og dine medarbejdere.
  5. Skatte fordele
    Selv med disse store fordele for arbejdsgiveren, kan det være svært at retfærdiggøre frokostordninger i København. Men de penge virksomhederne bruger på frokoster kan ofte være fradragsberettigede. Der er nogle krav, der skal opfyldes, men generelt, når en arbejdsgiver giver frokost, snacks eller drikkevarer til deres ansatte på stedet, kan disse omkostninger være fuldt fradragsberettigede.

Få en sund frokostordning på arbejdspladsen

Har du allerede fået overbevist din arbejdsgiver eller har du brug for lidt mere bevis materiale, så kan du med god samvittighed fortælle om Jespers Torvekøkken, der leverer sunde og lækre frokostordninger i København til diverse virksomheder. Læs mere på deres hjemmeside eller kontakt dem for et uforpligtende tilbud til din virksomhed.

Mangler i én til at drive jeres kantine?

 

Er i en lille virksomhed, der godt kunne tænke jer en form for kantineordning eller frokost catering? Eller er i en virksomhed, der allerede har en kantine uden nogen drift eller måske godt kunne tænke jer at prøve noget nyt? Så vil Jespers Torvekøkken være et rigtig godt bud, da de har mere end 20 års erfaring med kantinedrift i København.

Læs mere om Jespers Torvekøkken og deres kantinedrift og catering muligheder på deres hjemmeside, hvor du også kan bestille catering service her og nu.

Jespers Torvekøkken står for kvalitet, erfaring samt sund og lækker mad

Hos Jespers Torvekøkken sætter de en stor dyd i at levere kvalitet, frem for alt. Det vil altså sige, at valget af råvarerne er et af de første vigtigste skridt i processen af fremstillingen af god mad. Jesper Holmberg, der har grundlagt Jespers Torvekøkken, er en af foregangsmændene i Danmark indenfor catering til virksomheder og alsidige frokoster lavet helt fra bunden. Han ved nemlig også, at der er kommet nogle helt nye tiltag og kulturer til omkring frokostordninger og kantinedrift i København, hvis man sammenligner med for 25 år siden. Folk vil have sund mad, men ikke nok med det, skal maden også være af en hvis kvalitet. Og det er netop hvad Jespers Torvekøkken har formået at skabe, da de leverer sund og lækker mad lavet fra bunden.

Kunne du godt tænke dig at få din frokost kokkeret og leveret af Jespers Torvekøkken, eller er du hook på den fulde pakke, hvorved Jespers Torvekøkken vil tage over hele kantinedriften med alt inklusiv? Så mere på hjemmesiden eller kontakt Jespers Torvekøkken for at forhøre dig om priser og de forskellige muligheder.

Ærlig og herlig julebuffet ud af huset

 

Ærlig og herlig mad? Hvad vil det egentlig sige, og hvad er en ærlig og herlig julebuffet? Det har været Jespers Torvekøkkens motto og mission fra starten af, da de startede deres catering service op at lave ærlig og herlig mad. For dem vil det sig, at lave mad fra bunden af med årstidens friske råvarer, hvilket også betyder, at de bruger så mange så mulige danske råvarer for en mere bæredygtig madlavning, der samtidig støtter det danske landbrug. Derudover kan det også om transparent mad, hvilket betyder, at maden både skal være gennemskuelig for medarbejdere og kunder, således at de ved og nemt kan finde ud af, hvad maden indeholder.

Det er sådanset grundreglerne, der går igen i deres ærlige og herlige madlavning og ikke mindst de lækre julebuffeter, der leveres ud af huset til alle former for selskaber. Er du nysgerrig på konceptet, og kunne du tænke at prøve en luksus julebuffet, kan du bestille den gennem Jespers Torvekøkken.

Kvalitet er i højsæde

Det siger næsten sig selv, at ærlig og herlig mad, går hånd i hånd med kvalitet. Jespers Torvekøkken har nogle meget klare retningslinjer de følger i deres madlavning. Det handler blandt andet om, hvilke råvarer der anvendes og ikke anvendes samt mængden af de forskellige råvarer. De serverer altså ikke nogen former for færdigkøbte retter eller mad, hvor indhold af farvestoffer, sukker og tilsætningsstoffer ikke er til at redegøre for.

Derudover Jespers Torvekøkken også stor fortaler for at nedbringe madspild, hvilket også er med til at højne kvaliteten om ikke andet af selve princippet i deres catering service.

Vælg kvalitet frem for kvantitet

Mange kan sikkert godt få en lignende julefrokost hos andre catering services, hvis man udelukkende ser på retterne. Man kan sikkert også få det billigere, men er det virkelig det man vil prioritere ved en højtid, der kun foregår en gang om året? Vælg hellere kvalitet fremfor for kvantitet og server lækker, udsøgt mad for dine gæster, der formentlig vil snakke om det i lang tid.

Får du nok væske?

Mange danskere er tilbøjelige til ikke at få drukket nok vand i løbet af dagen, hvilket man hurtigt vil kunne mærke konsekvenserne af i form af træthed, ondt i hovedet, fordøjelsesproblemer eller lignende.

Det er enormt vigtigt at få nok væske i løbet af dagen og ikke mindst finde en sund væskebalance, således at man indtager vand igennem hele dagen.

To liter om dagen

Som tommelfingerregel siger man, at man skal drikke omkring to liter vand om dagen. Dette er imidlertid for en gennemsnitsperson på omkring 60 kilo, så hvis man er større har man selvfølgelig også et større væske behov, hvorimod hvis man er mindre, har man et mindre væskebehov. Ikke desto mindre er det en god tommelfingerregel at holde sig til, hvis man har det med at glemme at få nok væske i løbet af dagen.

Derudover er det vigtigt at huske på, at vi har behov for mere væske, hvis vi for eksempel har trænet. Det skyldes, at man sveder en masse, når man træner og derfor har behov for mere væske. Det samme gælder om sommeren, hvor man også sveder mere.

En anden ting, der er vigtig at huske på, når det gælder væskebalance er, at det er vigtigt at indtage en jævn mængde væske gennem hele dagen. Det nytter ikke noget at drikke to liter vand om morgenen og så tro, at man ikke behøver at drikke noget resten af dagen. Vi er ikke kameler og har derfor ikke et lager til vand, hvorfor det er vigtigt at indtage vand gennem hele dagen.

Synes du det kan være svært at indtage nok vand i løbet af en dag, kan du prøve at friske det op med citroner, agurker eller lignende for at give det en mere spændende smag. Det er samtidig en god måde at få nogle vitaminer på.

Få receptionsmaden leveret udefra

En reception er som regel en begivenhed, hvor man fejrer en bedrift eller velkommer nogen hjem fra en længere rejse eller lignende. Der er derfor ofte mange mennesker inviterede til denne type event, herunder venner, familie, kollegaer og studiekammerater. Derfor foregår det oftest som et åbent-hus event og et stående event, hvor man serverer forskellige småretter eller fingermad.

Ikke desto mindre kan det være rimelig overvældende at skulle lave med til så mange mennesker, selvom det ’bare’ er fingermad og nips ting.

Read More →