Lægen er kun et klik væk

E-lægen tilbyder hurtig og effektiv lægehjælp hvor og hvornår, du har behov

 

Behovet for lægehjælp kan opstå når som helst og hvor som helst; i et sommerhus på Sydfyn, på en campingplads i Italien eller under en rygsækrejse i Indonesien. Alle situationer hvor det ikke er så ligetil at komme til lægen, men hvor du kan være utryg ved at vente.

Men nu er (læge)hjælpen nær. Som noget nyt tilbyder eLægen.dk privat online lægekonsultation. Det betyder, at lægen i bogstavelig forstand kun er et klik væk, uanset hvor du selv befinder dig, og om det er tidligt, sent eller sågar midt om natten.

Akut opstået sygdom, en tanke der har bidt sig fast, behovet for en second opinion eller noget helt fjerde. E-lægen rådgiver om og behandler alt fra ”simpel” sygdom til tilstande, der kræver specialfaglig bistand. Med eLægens online konsultationer kan du tage lægen med på råd hjemme fra sofaen, uden om ventetider, venteværelser og ventelister. En hurtig og fleksibel løsning i en ellers hektisk hverdag og/eller til dig, som hader ”lugten af læge”, eller som er forælder til et barn, der løber skrigende væk, når det ser en hvid kittel.

E-lægen er online lægehjælp med en række fordele:

  • Brug elægen som vagtlæge i akutte situationer
  • Se og tal med lægen direkte på skærmen, uanset hvor du befinder dig
  • Book tid hos en speciallæge og undgå ventelister
  • Tag ikke fri – du kan klare lægebesøget fra sofaen

Ønsker du at tage lægen med på farten, tilbyder elægen.dk en app, som fungerer til både iPhone (iOS) og Android.

Hent app’en og book en online lægekonsultation på eLægen.dk

Skriv en kommentar

Post Navigation